Buurvrouw gaat volledig over de pis over BBQ buurman… het is pas twee dagen zonnig!

Leven en laten leven’… dat gaat nog wel wat keertjes fout. Kijk maar een programma van de Rijdende Rechter om te zien hoe intolerant sommige landgenoten zijn. Bijna altijd gaan de ruzies tussen buren.

Het zonnetje schijnt nog maar amper twee dagen en de eerste burenruzie staat alweer op Facebook.  

In het filmpje zie je een dame op een trappetje over de schutting staan kijken. Ondertussen is ze naar eigen zeggen de politie aan het bellen. Ze schreeuwt daarbij uiterst charmant (ahum) de longen uit haar lijf. Heel goed is het niet te verstaan maar duidelijk is, dat ze last heeft van de BBQ.

De man die het filmpje op zijn Facebook pagina heeft gezet, Eugene de Bles, heeft zelf ook de politie Leidschendam in het bericht getagd. Naar alle waarschijnlijkheid is dit niet de eerste tirade van de lichtelijk gestoorde dame aan het adres van de buurman.

Typisch gevalletje ‘hysterisch gestoorde buurvrouw’, ach kijk zelf maar. Loop daarna gerust even naar de buren om ze uit te nodigen voor de eerstkomende BBQ, die vallen na het zien van dit filmpje ongetwijfeld reuze mee!

Filmpje gestoorde buurvrouw.

Bron: Facebook pagina Eugene de Bles

 

Tags: , , ,

Comment

  • Buurvrouw tegn bbq

    Ik wil graag als buurvrouw die gefilmd is hierbij reageren. Mijn buurman is een buurman die gehele dagen thuis is, ook op door de weekse dagen overdag. Het betreft een huurder van woningcorporatie Vidomes, die sinds 2012 een kantoor en een afhaalcatering bedrijf in zijn huurwoning officieel gevestigd had. Sinds eind 2016 is dit juridisch verplaatst, echter in de dagelijkse praktijk woon en leef ik naast een buurman die voor zijn catering bedrijf voedsel bereid in zijn huurwoning. Hiertoe heeft mijn buurman zijn balkon ingericht (gehad) als keuken met rookovenkasten, grote buitenkeukens, waaronder een rookovenkast van twee meter hoog in het verleden met een schoorsteen. Mijn buurman verspreidt dus langdurig vanaf zijn balkon voedselgeuren, bereidt op zijn balkon voedsel op een open out door Multi plate, en heeft daartoe de hele dag de balkonradio aan staan. Luid en zeer hoorbaar voor mij als buurvrouw. In de avond en nacht gaan de grote wierook verbrandingspotten aan, waardoor de lucht wordt vervuild met rook. Ik heb een woning gekocht, maar kan al jaren niet op mijn balkon zitten, mijn balkondeur niet open zetten, mijn was niet op mijn balkon hangen. Met enkel het bovenlicht open vult mijn woning zich met rook , rookgassen van de rookovenkast, voedselgeuren en muziek. U begrijpt dat ik dit geen gezonde woonomgeving vindt. Echter Vidomes is tot op heden een andere mening toegedaan, en hoewel alle genoemde zaken bij wet verboden zijn, interesseert niemand zich dat ik al sinds 2012, dus nu vijf jaar, geen normaal gebruik kan maken van mijn balkon en woning.
    Ter aanvulling: reeds vijf jaar lang zijn VvE, Vidomes, juristen, advocaten, en anderen bij deze kwestie betrokken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *