Female Vision

“Broodjes hamburgers” brengen demonstratie tegen Oostvaardersplassen in gevaar!

Ego’s lijken een grotere blokkade te zijn dan de betonblokken die staatsbosbeheer bij de Oostvaardersplassen heeft neergelegd. 

Al weken rommelt het tussen de verschillende groepen die tegen het leed in de Oostvaardersplassen strijden. Daar waar dit gemeenschappelijk doel eigenlijk een groep mensen had moeten verenigen in hun gemeenschappelijke strijd gebeurt nu het tegenovergestelde.
In de Facebook groep: “Dieren bijvoeren in de Oostvaardersplassen” is door moderators van deze groep herhaaldelijk opgeroepen tot burgerlijke ongehoorzaamheid de groep dreigde zelfs de dieren te gaan bevrijden. Dit viel bij een hoop mensen en ook andere actiegroepen verkeerd aangezien deze met name proberen op een correcte wijze aandacht te vragen voor dit waanzinnig mislukte project.
Bas Metzemaekers is een van de drijvende krachten achter de groep “Dieren bijvoeren in de Oostvaardersplassen”. Vanuit deze groep is er voor aanstaande zondag een demonstratie aangekondigd alleen schiet de aankondiging van deze demonstratie bij veel dierenvrienden in het verkeerde keelgat.
In de tekst roept de Bas Metzemaekers op om te verzamelen en dan tijdens het luisteren naar de genodigde sprekers gezamelijk een broodje hamburger te nuttigen. En een broodje dood dier nuttigen bij uitgerekend een demonstratie tegen dierenleed vinden veel dierenvrienden onbegrijpelijk.
Voor vele dierenvrienden is dit de reden om zondag niet naar deze demonstratie te gaan…pijnlijk voor de grote grazers.
Foto: Facebook Bas Metzemaekers

Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *