Female Vision

Blogsters / Vlogsters gezocht voor Female Vision!

Krijg je eigen website gratis! Met bloggen en vloggen. Ja, je leest het goed, we zoeken nieuwe bloggers en vloggers. Nu hebben we in de eerste 2 jaar natuurlijk al vaak met gastblogsters gewerkt, maar nu de basis van Female Vision staat als een ingericht huis is het tijd om verder te bouwen.

Wat zoeken we? Als je onze site kent weet je dat het qua onderwerpen zeer divers is en verschillende meningen breed worden gedragen. Dus om nu te zeggen het moet daar over gaan en het moet op die manier… nee. Jij bent dol op jouw onderwerp, liefhebster of kenner. Professioneel of als hobby, maar je weet waar je over schrijft en je schrijft er graag over. Uiteraard moet het gevoelsmatig aansluiten bij  Female Vision, maar verder krijg je veel ruimte. Houd je aan de wet en leef je uit. Wat we belangrijk vinden is dat het content met kwaliteit is, én met regelmaat. En of dat dan 1 keer in de week of 1 keer in de maand is, eens in de 2 weken, het kan allemaal. Als we maar kunnen rekenen op je continuïteit. Je kunt berichten vooraf inplannen, we helpen je met alle kennis die we in huis hebben, als jij levert komt het altijd goed. Leeftijd 18 – 188.

Wat bieden we? Gratis jouw eigen website! Behalve een platform met een duidelijk eigen gezicht en een sterk groeiende betrokken aantal volgers nog iets: gratis jouw eigen website! De afgelopen 2 jaar hebben we meer geïnvesteerd in de website dan dat we opbrengsten hadden. Niet om ons in deze alvast vrij te pleiten hoor, maar we zullen dit ook nog wel even blijven doen. We willen tenslotte groeien. En uiteindelijk wil jij dat ook, hoe groter het platform des te meer mensen je blog lezen of je vlog bekijken. In die groei nemen we onze bloggers en vloggers mee, maar zoals gezegd we willen eigenlijk nu al meer doen en dus; jouw eigen website gratis!
Als je een jaar lang wekelijks voor en met ons blogt/vlogt krijg je van ons je eigen website gratis, met daarin ook jouw blogs/vlogs als je dat wilt natuurlijk. Enige wat je zelf betaalt is de hosting met jouw eigen domeinnaam a 69,- excl. BTW per jaar. De website zelf wordt voor je gebouwd. Wil je nog teksten en foto’s toevoegen? Je logo er bij? Lever het aan en alles wordt gemaakt zoals jij het wilt. Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Remco Rhee Producties, die ook onze site hebben gebouwd. Dus dat zit wel goed.

Meer weten? Neem contact op met onze hoofdredactrice Irma Neijman i.neijman@femalevision.nl, we horen graag van je.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *