Female Vision

Binnenkort 175 nieuwe emoji’s erbij!

 

Voor alle ‘Whatsappers’ onder ons is er goed nieuws! Er komen maar liefst 157 nieuwe emoji’s bij. Waarschijnlijk kunnen ze we deze vanaf augustus of september gebruiken.
Altijd leuk om al je Whatsapp groepen te bestoken met nieuwe gekke emoji’s. Er zitten weer een paar hele leuke bij.

Een van de veranderingen is dat er straks verschillende haarstijlen mogelijk zijn. Je kan je poppetje dus voorzien van grijs of zelfs rood haar. Maar ook kaal is binnenkort een optie. Daarbij kan je ook de huidskleur aan te passen. Superhelden en slechteriken zijn er niet alleen als mannen maar kunnen straks ook vrouwelijk worden.
Behalve poppetjes zijn er ook weer nieuwe ‘emoji-objecten’ bij. Je kan binnenkort bijvoorbeeld een piratenvlag, een softball, een kreeft, een mug, een verhit en een bevroren gezicht, een gezicht met een feesthoedje, een bot, een tand, een wandelschoen, een witte laboratoriumjas, een lama, een nijlpaard, een zwaan, paksoi, een bagel, vuurwerk, een puzzelstuk, een telraam, een magneet of een reageerbuis en zeep sturen.

De nieuwe lijst is bekendgemaakt door het Unicode Consortium, het samenwerkingsverband van grote techbedrijven dat over de icoontjes gaat. In totaal zijn er nu bijna 3000 emoji’s.

Bron: Telegraaf

Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *