Female Vision

Binken met baarden en lang haar gezocht voor in een Hollywood film!

De stoere bink met baard is al een poosje in. Heb je nou ook nog eens een wapperende bos manen dan is de kans groot dat je mag meespelen in een echte Hollywood productie!

Er worden voor de allerlaatste draaidagen van de film Redbad maar liefst 400 mannen gezocht die willen meespelen in ‘spectaculaire gevechtsscenes’. De film wordt opgenomen in het preHistorisch Dorp in Eindhoven.

En je doet niet mee in een lullig filmpje hoor. De Hollywoodregisseur Roel Reiné gaat gaat flink los. Volgens de organisatoren kun je Vikingschepen, internationale stuntteams, paarden, vuurballen en honderden gevechtsfiguranten verwachten.

De vierhonderd gezochte mannen moeten wel aan bepaalde uiterlijke kenmerken voldoen. Ze zoeken voor de grote vechtscènes onbevreesde, bebaarde mannen met (schouder)lang haar. De Friese krijgers staan bekend om hun lichte ogen en blond, rossig, rood of grijs haar. De Frankische soldaten hebben donkere ogen en bruin, zwart of grijs haar. 

Dus voldoe je aan deze eisen of ken je iemand die binnen een van deze profielen past, dan kan je de aanmelding doen via de website.

Foto: Facebook Redbad

Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *