Female Vision

Bende motorrijders neemt het op voor kinderen die gepest worden door de buurvrouw vanwege hun rode haar!

Pesten sloopt mensenlevens, iedereen weet wat de desastreuze gevolgen van pesten kunnen zijn. Sowieso volwassenen zouden beter moeten weten, helaas is dat niet altijd het geval.  Stefanie Sander woont samen met haar twee kids in Houthulst Belgie. Naast haar woont een tja…hoe noem je zo’n iemand eigenlijk, laat ik maar heel duidelijk zijn, een tering wijf.Dit akelige wijf vind het namelijk nodig om de kinderen van Stefanie, Enrique van 7 jaar en Valentina van amper 21 maanden uit te schelden en zelfs te bedreigen. Dit alleen maar omdat de twee kinderen rood haar hebben. Het is bijna te achterlijk om waar te zijn maar helaas is dit wel het geval. Stefanie heeft hiervan uit onmacht laatst zelfs aangifte gedaan bij de politie. Behalve het uitschelden dreigt de buurheks ook haar honden op de kids af te sturen. De hele buurt ondervindt al jaren ellende van de vrouw die ook wel bekend staat als ‘ma Flodder’. 

Gelukkig trok motorrijder Steven Baghus uit Merksem zich het lot van de kinderen erg aan. Zo erg dat hij besloot er actie tegen te ondernemen. Hij trommelde wat van zijn motorvrienden uit Brugge op en de bende indrukwekkende stoere motormannen reed in colonne naar Houthulst. Daar trakteerden ze de kinderen op een presentje en namen ze hen mee voor een rondrit. Ook las Steven samen met zijn maatje Andy Vermaut,een indrukwekkende brief voor. “Wij zijn hier omdat dit verhaal ons recht naar het hart greep”, aldus Steven. “Als motorrijders weten wij als geen ander hoe het is om veroordeeld te worden op basis van een uiterlijk kenmerk. Dat het dan nog om kinderen gaat, is al helemaal onwaarschijnlijk. Wij roepen de buurvrouw op om daar onmiddellijk mee te stoppen. Laat die kinderen kind zijn!”

Na het voorlezen van de brief overhandigde Steven de brief aan het loeder verantwoordelijk voor het pestleed. Deze zat al sinds de aankomst van de motorrijders met de deur open luidkeels karaoke mee te zingen. Onder het zingen gooide ze er via de microfoon ook nog eens de nodige verwensingen uit in de richting van Stefanie. Typisch gevalletje van ‘zuurstof verspilling”. Ze nam de brief in ontvangst en ondanks dat ze dreigend de honden naar buiten haalde. Gelukkig bleef alles rustig.

De kinderen van Stefanie, genoten van alle aandacht en hadden een geweldige en onvergetelijke middag. “Ze zijn enorm onder de indruk”, aldus een geëmotioneerde mama Stefanie. “De steun doet ons zoveel deugd. We kregen enorm veel reacties. Niet opgeven, doorgaan: dat was de boodschap. Dit leeft echt, dat hoor je overal. Ik krijg koude rillingen van alle steun. Iedereen bedankt, echt waar!”

Foto’s facebookpagina van Steven Baghus

De pestende buurvrouw

Female Vision

Een dolgelukkige Enrique

Female Vision

 

Female Vision

Reacties (3)

  • vanieuwenhuyze anny

    prachtig gedaan van die motorryders .die kinderen hebben daar al genoeg onder te lyden ze zoude die vrouw weg moeten pesten maar zo te zien op foto is het een echt lelyke vrouw ..kindjes en ouders laat jullie niet ontmoedigen door een overslechte vrouw en doe voort zoals jullie bezig zyn succes en vele grtjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *