Female Vision

Ben je single en heb je een hond? Dan is de datingshow voor jou!

Ben je al wel voorzien van een trouwe viervoeter maar heb je nog geen leuke bijpassende vent? Dan is er binnenkort een datingshow speciaal voor jou!

Oktober Films zoekt namelijk single mannen en vrouwen die al wel een hond hebben maar nog geen liefde. Dit worden dan de kandidaten voor een nieuwe dating programma met de naam :Puppy Playdate.

Datingshows zijn altijd al een feestje om naar te kijken! Van heerlijke romantische ontluikende liefdes tot aan awkward pijnlijke dates. Het is vandaag de dag nog zo makkelijk niet om de man van je dromen tegen te komen. Sommige van ons swipen zich scheel zonder effect.

Bij dit programma weet je als hondenliefhebber al één belangrijk ding zeker, je date houdt ook van honden. Sterker nog, je legt als kandidaat het lot van je liefdesleven in ‘poten’ van je hond. Deze gaat namelijk de perfecte date voor je kiezen.

Één nadeel is er wel, als je wilt meedoen moet je naar London reizen want daar wordt het opgenomen. Gelukkig krijg je wel een vergoeding als je meedoet! Ook mogen alle honden meedoen. Grote giganten of kleine keffertjes, ze zijn allemaal welkom.

Tags: , ,

Comment

 • Hallo
  Mijn naam is Ellen Saathof en ik ben 53 jaar.
  Ben nu ongeveer 6 jaar vrijgezel….heb een zoon van 17 en 2
  honden….ze zijn werkelijk mijn leven!!
  Heb een hond uit Spanje en een Amerikaanse Stafford.
  Zou het super gaaf vinden om mee te doen!
  Ben een prater, spontaan, gevoel voor humor en
  eigenlijk een heel gemakkelijk mens…..wel met een heftig
  verleden! Hoop iets van u te mogen horen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *