Nice kerstcadeau: beha van 1,8 miljoen euro

Er zijn van die types die alles al hebben en van ellende niet weten wat ze graag onder de kerstboom zouden willen vinden. Nou diva’s maak je ‘borsten’ maar nat, want Victoria Secret heeft dit jaar wederom  haar nieuwe Fantasy Bra onthuld. Deze ‘over the top’ beha bestaat uit  een slordige 6.500 edelstenen en heeft een waarde 1,8 miljoen euro. Bizar! 

Female Vision

Het Amerikaanse topmodel Lily Aldridge heeft hem mogen onthullen en was daar maar wat blij mee. Bekende fotomodellen onder wie Adriana Lima, Gisele Bündchen en Claudia Schiffer mochten eerdere versies showen. Dus als je als model in dit rijtje staat, hoor je  er echt bij in Victoria Secret-land. 

Geschiedenis

In 1996 droeg topmodel Claudia Schiffer de allereerste Fantasy BraDe allerduurste Fantasy Bra tot nu toe was € 11,5 miljoen waard en werd in 2000 gedragen door Gisele Bündchen. In werkelijkeheid worden de miljoenenbeha’s eigenlijk nooit verkocht, maar gaan ze weer terug naar de juwelier die ze gemaakt heeft. Die haalt de beha dan weer uit elkaar en verwerkt de gebruikte diamanten en edelstenen in sieraden en andere projecten. Tot nu toe is alleen de Fantasy Bra die Tyra Banks in 2004 droeg verkocht. 

Female Vision

De nieuwe Victoria’s Secret Show vindt op 10 november plaats in New York.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *