Female Vision

Deze app is mega hot op Facebook!

Wie de afgelopen dagen door zijn Facebookfeed scrolde heeft ze waarschijnlijk al gespot: de posts waarin mensen zich laten omtoveren naar iemand van het andere geslacht. De app die dat allemaal magisch voor elkaar tovert heet ‘FaceApp’.

Het is ook super grappig om te zien hoe jij er had uitgezien als man/vrouw? Maar je kan zelfs even checken hoe je eruit zou zien als je kaal was geweest of wanneer je oud en bejaard bent. Met ‘FaceApp’ kan je dit allemaal uitproberen. Ondanks deze app nu ineens helemaal hip lijkt, is het geen nieuwe applicatie; de toepassing werd begin vorig jaar al gelanceerd. Door de vele quiz- en spelletjessites die het proces aan Facebook linken is de app ineens nieuw leven ingeblazen. Intussen is de app al door meer dan 3,8 miljoen mensen gedownload.

FaceApp gebruikt artificiële intelligentie om realistische gezichtstransformaties uit te werken op foto’s. uiteraard is het niet altijd even correct of geslaagd, maar grappig is het zeer zeker. Daarom hebben wij ook een paar bekende snoetjes door de app gehaald.

 

Female Vision

 

Female Vision

 

Female Vision

 

Female Vision

 

Female Vision

 

Female Vision

Foto’s Facebook

Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *