André Hazes zet zich in tegen zwerfdierenleed!

Dat André Hazes van honden houdt blijkt wel uit zijn Facebook en Instagram acount. Daar deelt hij vaak foto’s van hun viervoetige vriend. 

Maar dat hij zich ook het lot van zwerfdieren ook aantrekt blijkt uit een actie op Facebook.
De second chance foundation ( http://www.animalinneed.com ) zet zich in om een Spaans asiel te ondersteunen. Dit asiel wordt gerund door een Nederlander namelijk Peter Koekebakker. Een held voor vele want hij redt tezamen met zijn team veel honden van een gruwelijke dood. 
 
Aanstaande zondag houdt deze stichting hun jaarlijkse Animal In Need Event bij het dierenasiel Rijpickerwaard te Ijselstein. 
Buiten een gezellig samen zijn van de geredde honden uit Spanje en hun nieuwe baasjes en de held Peter Koekebakker uit spanje, hebben ze er onder andere ook een loterij.
 
Toen de stichting André Hazes om een gesigneerde CD vroeg antwoorden André zonder aarzelen dat hij een beter plan had. Hij bood direct een CD aan maar deze komt hij dan zelf bij de winnaar brengen en signeert deze dat ter plaatse. 
Een unieke kans om André zelf te ontmoeten en voor de stichting een geweldige prijs om te verloten. 
Een geweldig initiatief waaruit maar weer eens blijkt wat een topper André Hazes is!
 
Wilt je ook kans maken om André Hazes thuis te ontmoeten?
Check dan de Facebook pagina van : Animal in need

Tags: , ,

Reacties (4)

  • Topper !! Super zeg…en Peter koekebakker is ook ????volg m dagelijks op facebook..die doet zoveel goeds voor de dieren! ❤❤❤

  • Ik vond het al een top gozer met een prachtige stem die hij heeft geërfd van zijn vader. En ik zie regelmatig leuke foto’s langs komen van zijn hond, en nu hij dit gaat doen word hij voor mij echt een wereld vent. Dat hij dat zo belangeloos doet dat zegt wel wat over hem. Ik kan helaas niet komen, en je nieuwe cd heb ik al, maar ik had ook graag een handtekening van hem erop gehad. Heel veel suc6 met de actie en ik hoop dat jullie heel veel mogen ophalen voor het goede doel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *