Female Vision

Aan de activisten die de dodenherdenking willen verstoren,

Je mag in Nederland keihard je mening schreeuwen, op luide muziek zelfs uit de maat dansen, retesnel pittige teksten rappen, alle goden ook luidkeels aanbidden, irritant mee neuriën, glasbrekend schel gillen, geile woordjes in het oor van je lief fluisteren, stampvoetend de winkel door…altijd mag je van je laten horen…altijd!

Één keer per jaar is het twee minuten in heel Nederland oorverdovend stil.
Amper twee minuten stilte om hen te herdenken en te eren die hun leven hebben gegeven voor ons, zodat wij nu in vrijheid mogen zeggen wat we denken, zijn wie we zijn.
Twee minuten stilte om juist die mensen te eren die het mogelijk hebben gemaakt, dat jullie nu op Facebook zonder gevolgen dit respectloze verzoek kunnen plaatsen om juist tijdens deze twee minuten herrie te maken.
Door deze twee minuten stilte niet te eren, ondermijnen jullie je eigen bestaansrecht.

Tags: , , , ,

Reacties (6)

 • Waarom alle aandacht voor deze ietsnutten, idioten, zwijg ze “dood” en zodra ze ook maar een geluidje laten horen oppakken en vastzetten voor de rest van hun leven. het liefste, maar dat kan natuurlijk niet, maar pak dat tuig op en straf ze op een gedegen manier. zolang ze blijven roeptoeteren opsluiten net zolang totdat ze hun kop houden

 • Op 4 mei zal ik herdenken, twee minuten lang denken aan die mensen die voor onze vrijheid of gewoon vanwege hun afkomst zijn doodgegaan. Voor velen was er niet eens iemand meer die om ze kon huilen, die twee minuten doe ik dat en ik laat mij niet weerhouden.

 • Diegene die zich niet kan gedragen mogen ze van mij direct het land uitzetten en paspoort afnemen (ook Nederlanders).
  Als je nog niet even stil kan zijn ben je echt een respectloze achterbakse eikel.
  Ben of woon je in Nederland gedraag je dan ook gewoon naar onze fatsoensnormen en haal er niet van alles bij.

 • Deze mensen krijgen geen respect voor hun oogpunt… Ze werken zelf racisme in de hand… Jammer dat ze zich zo laten gaan. Geen respect voor deze actie, als ze geluid gaan maken oppakken en hoogst mogelijke boetes voor verstoren van openbare orde opleggen.

 • Dit jaar telt 365 dagen, 8760 uur oftewel 525600 minuten. Ook al ben je het er niet mee eens.. Hou gewoon 2 minuten je kwek dicht uit respect voor de ander. Of kan je dat al met goed fatsoen niet opbrengen? Denk aan al de mensen die nu leven.. Nu leven, met al jarenlng de herinnering aan hen die weggevoerd zIjn en nooit meer terug kwamen.

 • mensen die voor deze herdenking niet eens respect kunnen opbrengen mogen van mij respectloos over de grens gezet worden als ongewenst persoon (het liefst naar een land waar ze ook geen respect hebben voor de vrijheid van de mensen in dat land , dan kunnen ze gegrond klagen)

  dan word het voor ons en voor hun een win win situatie … wij hoeven niet meer opgescheept te zitten met deze respectloze figuren en zij hoeven niet meer geconfronteerd te worden met mensen die respect hebben en tonen voor de mensen die er voor gezorgd hebben dat wij in vrijheid kunnen leven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *