Vanaf vandaag hotelkamers per uur te huur, vreemdgaan was nog nooit zo makkelijk!

Vandaag start het eerste Nederlandse initiatief voor kamerverhuur per uur: Secret Rooms. Ondernemer Frans Kragten kwam tijdens een braaf potje Wordfeud een interessante bezette dame tegen waar hij wel mee wilde afspreken. Voor hun eerste date wilde Frans een kamer huren voor een paar uur want eerlijk is eerlijk, zo’n intiem moment duurt natuurlijk niet echt heel lang. Al snel kwam Frans erachter dat dit onmogelijk was. Een gat in de markt voor deze ondernemer en zo startte Frans de Secret Rooms. Kamers te huur voor een aantal uur op gescreende locaties welke garant staan voor discretie, ‘buiten de deur neuken’ was nog nooit zo makkelijk.

Love Hotels & Rendez-Vous Hotels zijn erg populair in landen zoals Frankrijk. In Nederland zijn deze alleen als losse initiatieven te vinden, die vaak verbonden zijn aan een seksclubs of de escortbranche. Secret Rooms vond nieuwe betrouwbare aanbieders.

De vraag om online contacten offline te ontmoeten blijkt uit de belangstelling voor sites zoals Second Love, Mijn Geheime Liefde, Victoria Mila en vele andere. Deze sites zijn meestal nog geen vijf jaar oud en hebben honderdduizenden inschrijvingen binnen zien komen. Second Love bereikte in 2011 al haar eerste 100.000 inschrijvingen. De afgelopen jaren groeide Second Love verder naar 538.000 leden.

Vreemdgaan is dus kennelijk enorm hip en met de komst van deze kamers, hoef je niet langer met je date te ‘apenkooien’ in een auto op een vage parkeerplaats. Je kan voor het naar huis gaan zelfs nog even de geur van je ‘second love’ eraf wassen, dusssss. 

Comment

  • Gezellig even samen

    Wat een oud nieuws, gebeurde al lange tijd op grote schaal door particulieren en veelal ook in bed en breakfast en waarschijnlijk ook hotels. Niets nieuws onder de zon dus.

    Groeten uit Veghel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *