Female Vision

Tien (bizarre) feiten over masturbatie!

Bijna elke vrouw speelt wel eens met zichzelf. En de rest? Die liegt óf zou daar heel snel mee moeten beginnen. Want solosexen is hartstikke gezond, maar vooral superlekker. Kende je de volgende feiten over masturberen al?

 

1. Het vermindert stress en verlicht hoofdpijn. Dan houdt het ook nog eens infecties buiten de deur en slaap je na een sessie soloseks heerlijk.

2. Er zijn vrouwen die kunnen masturberen zonder zichzelf aan te raken. Hoe dan? Nou deze dames teren op een geweldige fantasie. Ook kreunen ze op een bepaalde manier want de juiste ademhaling helpt. Om dit te kunnen moet je wel heel vaak oefenen.

3. Het is een fabel dat vibrators verslavend zijn maar als je het dagelijks op trilstandje 10 gebruikt kun je tijdelijk wel minder gevoelig worden.

4. Op een ‘droog’ momentje is beetje speeksel gebruiken als glijmiddel prima. Er is wel één nadeel namelijk dat vanwege de bacteriën in je mond is de kans op infecties vaak groter.

5. In de 19e eeuw gingen vrouwen om een orgasme te krijgen naar de dokter. Men was ervan overtuigd dat klaarkomen ‘hysterie‘ zou verhelpen. De dokter gebruikte hier echte vibrators voor.

6. Deze is een tikkie raar feitje, gelukkig ook van vroegere tijden. In het oude Griekenland gebruikten vrouwen soms een slang als speeltje om zichzelf te verwennen. Ze stopten de slang in hun doos en genoten van de bewegingen die het beestje maakten…dussss.

7.  Vandaag zijn we een stuk gezonder en is de slang ingeruild voor spullen uit de groentelade uit de koelkast. De komkommer en winterwortel zijn erg in trek maar zelfs de salami wordt wel eens als attribuut ingezet. Ja de dames zijn op dit vlak behoorlijk creatief.

8. Wel een belangrijke tip dames… je vagina is geen vuilnisbak en is behoorlijk kwetsbaar. Eigenlijk moet je alleen seksspeeltjes van hoogwaardige kwaliteit gebruiken.

9. Nog een feitje wat ook iets over je partner zou kunnen zeggen. Maar liefst vier van de tien vrouwen masturbeert liever dan dat ze vrijt.

10. En als laatste, 50 procent van de vrouwen masturbeert één keer per week. 22 procent is er zo verzot op dat ze het dagelijks doet.

Bron: Cosmopolitain

Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *