Female Vision

Nieuwe hype, vrouwen laten massaal hun vagina masseren!

Je vagina laten masseren, Ja hoor dat kan! Sterker nog, de zogenoemde yoni massage is bij de dames momenteel onwijs hot! 

Ik snap het door, je denkt net als ik dat het gewoon een charmante benaming is voor het oudhollandse ordinaire ‘vingeren’ maar dat is het volgens de kenners absoluut niet.

Yoni is Sanskriet en betekent vagina en de yoni massage heeft gek genoeg geen seksuele doeleinden. Het is een sensuele massage die “de vrouwelijke liefdesenergie” opwekt.

Tijdens deze massage ben je als vrouw het absolute middelpunt, leer je ontspannen en je hoeft je er helemaal niet ongemakkelijk bij te voelen… lijkt me lastig. Vooral dat volledige ontspannen… best listig!

Maar waarom zou je als vrouw een yoni massage op je wensenlijstje zetten?

Volgens de kenners zorgt het masseren van je vagina ervoor dat blokkeringen door bijvoorbeeld een vervelende gebeurtenis of ex-partner worden opgeheven. Zo zorgt het ervoor dat bijvoorbeeld je schaamte of oud verdriet verdwijnt. Je moet er alleen wel voor openstaan… letterlijk en figuurlijk.

De massage kan je krijgen van zowel mannen als vrouwen al dan niet gekleed. Een beetje het ‘u vraagt, wij draaien’ principe al begrijp ik niet helemaal waarom de masseur ook naakt zou moeten zijn.

Ben je nu helemaal enthousiast maar vind je de stap om meteen een yoni massage bij een vreemde te boeken een beetje groot, dan hebben wij de oplossing.

Je kan je lover het onderstaand filmpje als huiswerk meegeven, dan kan hij daarna uitgebreid ‘los’ op je yoni!

We horen heel graag of het bevallen is!

Reacties (5)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *