Lieve Monique Noël… vriendin van André Hazes,

Alle Nederlandse toetsenbord helden gooide in 2014 massaal hun mening het internet op toen André Hazes zijn Monique voorstelde aan het volk. “Golddigger, eendagsvlieg, ze wil alleen zijn geld, ouwe fiets” waren een beetje de geluiden die het meest geroepen werden. 

En de jaren waren voor Monique ongetwijfeld met regelmaat zwaar. De constante twijfel aan de oprechtheid van haar liefde voor André door tja, zo’n beetje iedereen is op zich al zwaar. Maar wanneer zelfs de moeder van je lief je ‘te min’ vindt voor haar kind trekt dat bij héél véél stellen een lelijke wissel op hun liefde.

De afgelopen jaren heb ik vaak met verbazing of beter gezegd bewondering gekeken hoe deze goddelijk goed gelukte dame zichzelf nooit ongepast in André zijn spotlight zette. Hoe ze altijd vanuit de schaduw haar steeds populairder wordende lief oneindig steunde. Hoe ze zich nooit ongepast danwel respectloos heeft uitgelaten over de situatie tussen André en zijn moeder en ook zus.

Er kwamen geen woorden vol venijn en ‘ik wil mijn gram halen’ verwijtend uit haar eeuwig glimlachende mond. Zelfs niet als weer eens héél Nederland, ongefundeerd na aanleiding van een flinter eenzijdige info, haar weer voor van alles uitmaakte.

Ze bleef altijd een dame!

Nu blijkt dat de door allen zo lang gekoesterde hereniging tussen André en zijn moeder Rachel het idee van Monique was. Monique heeft al haar emoties en pijntjes uit je het verleden opzij kunnen zetten en een handreiking gedaan welke heeft geleidt tot een kiekje van kerst.

André samen met zijn Monique en zijn moeder Rachel aan één tafel. Wat een machtig mooi, onzelfzuchtig en liefdevol gebaar van deze dame. Kennelijk kan je dus prachtig aan de buitenkant maar misschien nog wel mooier aan de binnenzijde zijn.

Monique je bent een topper!

Tags: , , , ,

Reacties (8)

  • Mensen kunnen dingen verkeerd zien. Dat is hier ook gebeurd. En dan is het toch zo fijn om weer voorzichtig alles helder te gaan bekijken. Super ook van André maar ook van zijn moeder.. en helemaal van Monique. Een mooi 2018 toegewenst. X

  • Jij bent een prachtige vrouw André mag trots zijn met een vrouw als jij
    Jullie zijn een super mooi koppel samen …een gezond en een super leven samen
    Wenst ik jullie ????????????????????????????????????????

  • Lieve Monique. Je bent een super vrouw en een geweldige moeder voor de kleine andre jij hoort gewoon bij hem. Elke x als andre een filmpje plaatst op insta hoop ik altijd dat jij er bij op staat. Jullie zijn geweldig samen hoop nog dat jullie lang mogen samen leven en oud worden

  • IJullie zijn echt een heel leuk stel ook Hoe jullie met elkaar om gaan en ik vind kleine andre een lekker ventje maar ik hoop dat jullie nog heel lang samen mogen blijven in gezondheid en heel liefde kusjes voor jullie drie

Geef een reactie