Ja hoor, we hebben ze!! De uitgelekte bloot foto’s van Patricia Paay!

Het zal niemand ontgaan zijn dat er seksueel getinte foto’s en filpmjes van Patricia Paay in omloop zijn. Enige nadeel is dat Patries hier absoluut geen toestemming voor heeft gegeven! Toch is er kennelijk iemand boos op onze oude diva en deze heeft ze de ether in geslingerd. En je raadt het al… wij hebben de uitgelekte beelden!

Och och och, mensen… even serieus?!?!

Ik realiseer me dat strakke blote dames in actie bekijken, echt voor vele van ons aantrekkelijke shizzle is maar kom op zeg… senior Paay?!?

Patries heeft de hedendaagse gemiddelde pensioengerechtigde leeftijd al dik overschreden! Ik vraag me ernstig af waarom je onze gezellige 67-jarige Patries in godsnaam, in haar blootje en dan ook nog eens seksueel actief zou willen zien!?!

Dus lieve lezer, ga je ergens in een hoekje ernstig en diep schamen!

Natuurlijk hebben we geen “porno de la Paay’ in de aanbieding. We kunnen als goedmakertje wel de clip met daarin de blote piemel van Adam Curry sturen, is bijna hetzelfde…toch?

Tags: , ,

Reacties (2)

  • Ik kan niet begrijpen waarom iemand het nodig vind om naaktfoto.s van iemand op internet te zetten.Dan moet diegene ook zo flink zij om haar of zijn naam eronder te zetten.Is het soms jaloezie wat er meespeelt. Van een man die het niet kan hebben dat ze getrouwd is. Of is het van een vrouw die jaloers is dat Patricia er nog zo goed uit ziet voor haar leeftijd . Ik hoop voor Patricia dat die gene die hier achterzit snel word gevonden

  • Terwijl ik een ander artikel van jullie zat te lezen, zag ik in de feed balk deze titel langskomen. Furieus. Ik klikte er op om hier even mijn onbegrip hiervoor te uiten, en kwam gelukkig snel tot de ontdekking dat ook jullie het onacceptabel vonden dit te posten. Helemaal super!

    Jammer van de laatste zin. Uitgelekt bloot van Adam zou net zo walgelijk zijn als dat van Patricia. Het lichaam van een vrouw is niet heiliger dan dat van een man. Iets met feminisme…?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *