Female Vision

Gezocht: professionele tester van seksspeeltjes!

Verveel je je te pletter op je werk? Mis je de uitdaging en haal je er geen voldoening meer uit? Nou dames, dan hebben wij de ideale baan voor je!

Sextoymerk LoveWoo uit London is momenteel op zoek naar een professionele tester van seksspeeltjes. Ja echt waar! En als de hele dag met jezelf spelen nog niet cool genoeg klinkt, het wordt nog beter want met deze job verdien je ook nog eens goed geld.

Nooit meer s’ochtends opstaan om je in je brave kantooroutfit te hullen en je te haasten naar je baas. Nee hoor, even je pakketje aannemen of uit je brievenbus vissen en dan mag je aan de slag. Het bedrijf stuurt je toys gewoon naar je toe.

Het testen moet wel wat meer zijn dan een ‘super goed’ of ‘vet lekker’ als recensie terug te mailen. De speeltjes moeten uitgebreid getest worden en daarna wordt ervan je verwacht dat je een goede review op papier zet. 

Daarvoor gaan ze je dan rijkelijk belonen want voor twee dagen ‘werk’ ga je maar liefst 30.700 euro per jaar verdienen verder krijg je ongelimiteerde vakantiedagen en een jaarlijks bedrijfsuitje.

Degene die enthousiast zijn geworden kunnen de vacature hier bekijken.

 

Tags: , , ,

Reacties (7)

  • Graag zou ik mij hiervoor opgeven. Ik ben er echt wel voor geschikt. Ik hou van speeltjes en dan kan ok gelijk zien wat voor mij ideaal zou zijn. Want heb er nu liggen die ik voor niks gekocht heb. Ik hoop dat ik hier voor wordt uitgekozen.

    Met vriendelijke groeten
    Anouk

    • Ik heb niet zo een verzameling hoor. Blijkbaar te lang ongebruikt en bleek dat er twee waren waarbij de batterijen lekten: een vieze en ongezonde troep in de vuilbak. Ander en betere mssn. 🙂

  • Ik ben een vrouw van 44jr en sex is mijn grootste hobby ook heb ik zelf een aardige collectie speeltjes. Dus toen ik deze advertentie zag dacht ik dit is mij op het lijf geschreven en ben dus benieuwd of ik benadered word. Bijna Dagelijks speel ik met me zelf en ben dan ook heel erg benieuwd om war voor speeltjes het gaat ik werk niet dus heb ik alle tijd om ze grondig de testen en mijn bevindingen daarvan op papier te zetten . Ik hoop dat ik de gelukkige mag zijn van deze droombaan die volgens mij op mij lijf is geschreven . met vr groet myra dijker en hopelijk hoor ik snel iets van jullie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *