Female Vision

Een tattoo voor maar één jaar? Dat kan!

Vroeger was de I love mama of een zeilschip op je bovenarm helemaal hip. Tegenwoordig kan je werkelijk zo’n beetje alles en overal op je lichaam laten tatoeëren! Alles kan en mag, maar ja…dat maakt een beslissing nemen nou niet bepaald makkelijker. 

Met deze eenjarige tatoeage kan je een jaar lang kijken of de tattoo je bevalt. De tijdelijke tattoo lijkt net echt maar is na één jaar echt weer verdwenen.

Dit komt omdat er bij deze manier bij het tatoeëren inkt wordt gebruikt met minder grote moleculen. De inkt (ephernal) is gemaakt van biologisch materiaal gemaakt en zal zichzelf na één jaar afbreken.

Mocht je eerder dan één jaar er al klaar mee zijn, dan kan het ook gemakkelijk laten verwijderen door een tattoo artist, er blijven dan geen littekens achter.

Het enige nadeel is dat we er nog wel eventjes op moeten wachten. De eerste Ephernal Tattoos worden namelijk in New York gezet, vanaf zomer 2018. De gemiddelde prijs van een tattoo is meer dan redelijk en zal tussen de 50 en 100 dollar zijn.

Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *